Overblik - Gallerierne - Momentum+

Centralt placeret i Hillerød centrum


Gallerierne ligger centralt placeret i centrum af Hillerød. Beliggende direkte på Slotsgade, der er gågaden i Hillerød. Slotsgade huser restauranter, cafeer, shopping og selvfølgelig det store Slotsarkaderne med over 60 butikker. Tilgang til boliger, P-hus, og det rekreative gårdrum tilgås fra Hostrupvej med Frederiksgade som passage til Slotsgade.

Gallerierne i centrum af Hillerød med boliger, P-hus og rekreativt gårdrum

Kvadratmeter

Boligernes areal udgør samlet cirka 2.500 kvm

Boligstørrelser

Cirka 30-35 boliger i forventet størrelse af omtrent 80 kvm

Parkering

Stort P-hus på 1.640 kvm

Kommune

HIllerød Kommune

Samskab

Fællesskabs aktiviter for hele beboelsen

Download prospekt af Gallerierne Bolig

Hent prospektet om Gallerierne Bolig i Hillerød i PDF-format via download-knappen herunder. Detaljer om projektet, tegninger, visualiseringer og generelle informationer beskrives i dokumentet

Download Prospekt

Situationsplan af gårdrummet

Situationsplanen er udarbejdet med formål at skabe ophold og små rekreative områder hvor mennsker kan sidde og nyde mad fra Food Court. Samtidig er det gennemgangen til parkeringshuset hvorfor det er naturligt at gårdrummet skal have gode kvaliteter.

Vil du høre mere om udviklingsprojektet i Hillerød?

Udlejning - Kontakt Kamilla


Hvis du vil høre mere om bebyggelsen i Hillerød kan du kontakte Kamilla Kaalund fra Momentum+, der sidder med udlejning, SAMskab og generel information.

Jesper With - Projektchef - Momentum+

Projektchef - Kontakt Jesper


Søger du mere viden om de tekniske elementer af selve projektudviklingen af Gallerierne Bolig i Hillerød kan du kontakte projektchef Jesper With