Nyheder - Husum Torv - Lejeboliger

Nedrivning af Husm Torv i fuld gang

Nedrivningen af udviklingsprojektet på Husum Torv i København er igangsat og nedriverne er i gang med at fjerne den gamle bygning. Snart kommer der et projektweb knyttet til Husum Torv, således man kan følge med i nyheder og udviklingen af de kommende lejeboliger på Husum Torv i København.

Building Green Messen 2023

Årets Building Green Messe 2023 er i gang, og Isabella og Niels Peter fra Momentum+ har været en tur forbi. Messen byder på spændende og innovative løsninger til forskellige dele af byggeriet, herunder grønne tage, isolering, genbrug af vand og en meget mere. Der var også debat og inspiration fra forskellige talere om, hvordan vi fremadrettet kan arbejde med klima og bæredygtighed i vores byggeriløsninger.

Ny ansættelse i Momentum+

Eric Andersen er et nyt ansigt i Momentum+ og er blevet ansat som ejendomsadministrationschef. Eric startede den 5. september og tiltræder stillingen med stor erfaring både fra DEAS og ejendomsporteføljen på DTU Science Park. Han skal administrere den daglige drift af ejendommene i porteføljen under Momentum+ og de tilhørende selskaber.

Nyheder-Momentumplus-lynæs søpark

De første tage er lagt på de 51 rækkehuse i Lynæs Søpark

Milton Huse, entreprenøren i Lynæs Søpark, fortsætter det flotte arbejde, og de første huse har fået påsat tage. Arbejdet fortsætter med gasbeton, spær og støbning af fundamenter på de kommende etaper af byggeriet.

Rejsegilde på Markedspladsen i Hillerød

Momentum+ afholdte i samarbejde med HHM Entreprenører rejsegilde på projektet Markedspladsen i centrum af Hillerød. Der var talere fra Hillerød Kommune, PFA Pension, Momentum+ ved Michael Sheikh og HHM. Til arrangementet var der mulighed for, at alle håndværkere samt inviterede gæster kunne nyde en pølse og drikkevarer fra den mobile madvogn.