Galleriene i Hillerød

Momentum+ har købt Gallerierne i Hillerød. I forlængelse af det store Food Market opføres et nyrenoveret parkeringshus. Derudover etableres ca. 3.500 kvm nye boliger placeret midt på Slotsgade og midt i Hillerød centrum.

Læs mere om Gallerierne Bolig
Gallerierne - Momentum+

Gallerierne Food Market

Gallerierne i centrum af Hillerød placeret midt på Slotsgade udvikles af Momentum+ til Hillerøds Nye Samlingspunkt. Her opføres ny stor Nordisk Film biograf med 6 sale og Food Market med madoplevelser for hele familien.

Sagen er ved at blive oprettet

Lynæs Søpark

Lynæs Søpark er 51 nybyggede ét-plans rækkehuse, som er placeret omkring en smuk fredet sø i det naturskønne Lynæs, Hundested. Arkitekt Steen Kieler, WSP ingeniører og HOME Ejendomsmægler bidrager til projektet Lynæs Søpark.

Læs mere om Lynæs Søpark

Husum Torv

32 boliger og butikker/caféer opføres centralt i Husum overfor buscentralen med nærhed til bylivet og offentlig transport. Projektet rummer både familieboliger og mindre lejligheder. Projektet udvikles i samarbejde med Norrøn Arkitekter og Nordsyn Ingeniører.

Læs mere om Husum Torv

Industriskellet Ishøj

Etagebyggeri med tilhørende rækkehuse og et stort grønt gårdareal, beliggende tæt ved Ishøj Strand. Projektet er udarbejdet i samarbejde med Vandkunsten Arkitekter og Artelia Rådgivende Ingeniører.

Læs mere om Industriskellet

Skousbo i Viby Sjælland

110 boliger og rækkehuse opføres i skønne grønne områder i Skousbo, Viby Sjælland, tæt på S-tog og naturområder. Projektet udarbejdes i samarbejde med Vandkunsten Arkitekter, EDC Ejendomsmæglere og Nordsyn Ingeniører.

Læs mere om Skousbo

Posthusgrunden i Albertslund

Det gamle posthus i Albertslund bymidte bliver til erhvervslejemål i stueplan og to nye boligtårne, hvor bæredygtigheden er i fokus. Der vil være et stort fælles gårdrum med rekreative aktiviteter. Projektet udarbejdes i samarbejde med Mikkelsen Arkitekter og Søren Jensen Rådgivende Ingeniører.

Læs mere om Posthusgrunden

Brøndsalen på Frederiksberg

Centralt placeret på Frederiksberg gennemgår Brøndsalen en omfattende renovering til to unikke byhuse, med dobbelt høj stue, der er tegnet og udviklet af Utzon Arkitekter.

Læs mere om Brøndsalen

Markedspladsen i Hillerød

Centralt placeret bebyggelse i Hillerød ved Frederiksborg Slot med blandede boliger, erhverv og et stort Zleep Hotel. Udviklet af Momentum+ for PFA Pension i samarbejde med Mikkelsen Arkitekter og Rambøll Ingeniører.

Læs mere om Markedspladsen

Modulbyggeri i Struer

Mindre boliger opføres som modulbyggeri på en grund placeret i et boligområde midt i Struer. Der er nem adgang til transport, indkøbsmuligheder og SAMskab.

Læs mere om Struer

Kuffertfabrikken i Hvidovre

Der foretages en konvertering af den gamle Kuffertfabrik i Hvidovre, som udformes til mindre boliger, henvendt til enlige og 50+ med stor tagterrasse og fælleslokaler for beboerne.

Læs mere om Kuffertfabrikken