Oversigtskort - Lynæs Søpark

Placeret midt i det naturskønne Lynæs


Lynæs Søpark ligger i Lynæs, Hundested med naturen som de tætte naboer. 900 meter til Lynæs Havn og kort afstand til Hundested med indkøb, cafeer, restauranter og byliv. Bebyggelsen er centreret om en fredet sø og vild natur omkring rækkehusene.

 

Ambitionen med Lynæs Søpark, Hundested

Lynæs Søpark ligger i Kongernes Nordsjælland og er centreret omkring skov, sø og natur. Tid til nærvær og fordybelse med fællesskabet som omdrejningspunkt. Korte afstande til aktiviteter på vandet, kajakklubber, vandreture i de nærliggende skovområder, golf, gymnastik, indkøb og meget mere.

Rækkehusene er bygget af Milton Huse, der har lang række erfaringer med husbyggeri igennem mange årtier. Milton har underentreprenører i hele landet, som hver er valgt ud fra deres speciale, der alle bidrager med at skabe Lynæs Søpark inden for netop deres stærkeste faglighed.

Visionen er, at der gennem et nøje planlagt design, tages hensyn til og arbejdes med størst mulig respekt for den fredede natur, der findes på grunden, samt at der skabes en balance mellem bebyggelse og natur. Planen for design og udvikling af landskabet i det kommende Lynæs Søpark er primært udarbejdet af rådgivende ingeniører, biologer og arkitekter.

Biologer fra Amphi Consult har været tæt knyttet processen omkring byggeriet i Lynæs Søpark, så der passes bedst muligt på den natur vi ønsker at skabe. Boligerne er placeret i og midt i naturen med små terrasser så huse og natur nærmest føles som et mens de tander rundt i det kuperet terræn.

Kvadratmeter

Boligernes areal 4.705 kvm på en matrikel af 27.841 kvm

Boligstørrelser

24 huse af 85 kvm, 17 huse af 95 kvm, 10 huse af 105 kvm

Lynæs Søpark - Projekter

ProjektWeb

Fredet natur

Fredet §3 sø i centrum af bebyggelsen

Samskab

Fællesskabs aktiviter for hele beboelsen

Samarbejdspartnere på Lynæs Søpark

Situationsplan - Projekter - Lynæs Søpark

Download prospekt af Lynæs Søpark

Hent prospektet om Kuffertfabrikken i PDF-format via download-knappen herunder. Detaljer om projektet, tegninger, visualiseringer og generelle informationer beskrives i dokumentet

Download Prospekt

Plantegninger af boligtyperne i Lynæs Søpark

Rækkehusene i Lynæs Søpark består af tre størrelser, 85 kvm, 95 kvm og 105 kvm. Plantegningen er udviklet af Milton Huse, der hvert år bygger hundredevis af rækkehuse. Konceptet af indretningen og kvaliteten af husene er gennemtestet med solidt forankret kvalitetsstempel fra Milton Huse.

Momentum+ - Projekter - Lynæs Søpark - 85 kvm bolig

Bolig · 85 kvm

Projekter - Lynæs Søpark - bolig 95 kvm

Bolig · 95 kvm

Lynæs Søpark - 105 kvm bolig

Bolig · 105 kvm


Vil du høre mere om udviklingsprojektet i Lynæs Søpark, Hundested?

Udlejning - Kontakt Isabella


Hvis du vil høre mere om bebyggelsen kan du kontakte Isabella Kaalund fra Momentum+, der sidder med udlejning og generel information.

Teamet - Profil - Mats Molin Pedersen

Projektchef - Kontakt Mats


Søger du mere viden om projektet og tekniske elementer af selve byggeriet kan du kontakte projektchef Mats Modin Pedersen