Oversigt-Hillerød-Markedspladsen

Placeret i Royale Omgivelser


Markedspladsen i HIllerød er placeret i byen med royale omgivelser. Bebyggelsen har udsigt til Frederiksborg Slot og den smukke Slotssø, som Hillerød er kendt for. Hotellet og Boligerne har en stor parkeringskælder med kort afstand ind til det hyggelige Hillerød Centrum.

Den arkitektoniske ambitionen med Markedspladsen

Den overordnede disponering af projektet tager sin inspiration fra Hillerød by, der med sine små gader og smalle gyder besidder en særlig stemning og intimitet. Den nye bebyggelse på Markedspladsen er opdelt i tre individuelle bygninger, der tilsammen skaber små og intime passager imellem sig.

Hotellet Mod Slangerupsgade udføres et moderne ZLEEP hotel med en kapacitet på 95 værelser – inklusiv tilhørende lobby og café i stueetagen. Hotellet udføres iht. ZLEEP`s standard ift. indretninger af værelser og fællesarealer. Stueetagen vil fremstå åben og indbydende med en tilbagetrukket glasfacade, og med hovedankomst placeret mod syd (taxaholdeplads), og sekundær ankomst placeret mod Slangerupgade. Hotellets café vil blive et naturligt mødested, og fra busholdepladsen på Markedsstræde vil pladsen foran caféen blive den primære vej til og fra Frederiksborg Slot. I stueetagen mod nord og i kælder placeres et fitness center. Via passagen mod syd vil der være vareadgang til hotellet og køkkenet som placeres mod gården.

Boligerne defineres af forskellige typer af altaner, hvor der mod Markedspladsen og nabomatriklen, Den Lowzonske gårds, udføres hhv. spanske altaner med en mindre udkragning, og franske altaner som placeres tilbagetrukket fra murværk. Spanske og franske altaner udføres med noter/afstand til murværk, således at murhuller fremstår præcise og udbrudte. Boliger i stueplan for niveaufri adgang til gårdrum med mulighed for etablering af privathed ved den landskabelige disponering/indretning.

Kælder Under bebyggelsen udføres en kælder på ca. 3100 m2 med hhv. parkering (50 P-pladser inkl. 2 stk. handicap og 1 stk. MC P-pladser) cykelparkering, teknik, depotrum, fitness og sprinklercentral med direkte adgang til det fri. Under hotellet etableres depoter med kobling til elevator inkl. toiletter i sammenhæng med fællesarealer i stueplan. Der etableres offentligt adgang via rampe fra Markedsstræde. Yderligere 5 parkeringspladser placeres langs Markedspladsen (gade) og 2 parkeringspladser på Markedsstræde.

Kvadratmeter

Samlet areal på ca. 10.835 på matrikel af ca. 4.000 kvm

Boligstørrelser

76 lejeboliger af samlet 7.462 kvm varierende på  75-120 kvm.

Parkering

P-kælder af ca. 3.100 kvm med plads til 50 p-pladser

Hotel

Zleep Hotel på 3.372 kvm med 95 værelser

Samskab

Fællesskabs aktiviter for hele beboelsen

Markedspladsen - Hillerød - Projekt

Download prospekt af Markedspladsen

Hent prospektet om Markedspladsen i PDF-format via download-knappen herunder. Detaljer om projektet, tegninger, visualiseringer og generelle informationer beskrives i dokumentet

Download Prospekt

Situations- og etageplaner på Markedspladsen

Snit-teninger og etageplanerne viser Markedspladsen og de forskellige funktioner bygningerne har. Stuen med egne udgangsareal, gårdrum, Penthouse boligerne, nyttehaver. Første, anden og tredje sal med boliger i varierende størrelser i alt fra 2- til 4 værelser.


Vil du høre mere om udviklingsprojektet Markedspladsen i Hillerød?

Projektchef - Kontakt Michael


Søger du mere viden om projektet og tekniske elementer af selve byggeriet kan du kontakte bygherre og projektchef Michael Sheikh